Svijet

Zelenski posjetio ranjenu tinejdžerku i saznao da je internet zvijezda: Znači, zauzeli smo TikTok!

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski posjetio je u četvrtak ranjenu 16-godišnju djevojku u bolnici u Kijevu i saznao da je zvijezda na TikToku.

Volodski Zelenski - ekskluziva

Katja Vlasenko je ranjena kada je vozilo njene porodice zapaljeno dok su bježali od ruskih snaga, a oporavlja se u bolnici u Kijevu gdje je posjetio i predsjednik.

Nakon što joj je uručio buket bijelog i ružičastog cvijeća dok je ležala u krevetu, Zelenski je rekao: “Nije lako, ali radimo pravu stvar.”

Tinejdžerka mu je kazala: “Svi vas podržavaju na TikToku”, a njena izjava je izmamila osmijeh predsjednika i članova njegove pratnje.

Zelenski je potom upitao: “Znači, zauzeli smo TikTok?”, a djevojka je odgovorila: “Svi pričaju o tebi, sve je o tebi.” prneosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh