Svijet

Kate Middleton zasvirala klavir na božićnom koncertu

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton sinoć je bila prava zvijezda na koncertu božićnih pjesama “Royal Carols – Together At Christmas”.

Kate Middleton - Screenshot

Bilo je to prvi put da je vojvotkinja javno zasvirala klavir, na oduševljenje svih prisutnih u Westminsterskoj opatiji.

Kate je na klaviru pratila pjevača Toma Walkera, koji je izvodio pjesmu “For Those Who Can’t Be Here”.

Singl su snimili upravo u Westminsterskoj opatiji dan prije nego što su ga predstavili ispred 1200 pomno odabranih uzvanika.

Koncertu su, naime, mogli prisustvovati samo oni koji su značajno pridonijeli svojim zajednicama i zemlji u vrijeme pandemije.

Njihova zajednička izvedba emitirana je na ITV-u u petak navečer.

– Vojvotkinja je predano vježbala kod kuće, stvarno je uložila puno vremena i energije da sve ispadne kako treba. Zbilja me impresionirala, sjajna je glazbenica. Nije nimalo lako sjesti za klavir i svirati s hrpom glazbenika s kojima nikad prije niste surađivali, ali ona je ovaj nastup zbilja ‘razvalila’. Tako je ljupka, ljubazna i srdačna osoba, svima se osobno zahvalila na prilici da sviramo zajedno – pohvalio je Middleton pjevač Tom Walker.

Prije samog koncerta, vojvotkinja se dotaknula i same važnosti glazbe za svijet u kojem živimo.

– Glazba mi je bila iznimno važna tijekom pandemije. Jer glazba slavi dobru volju, djela dobrote, ljubav, empatiju i suosjećanje, pomaže nam prebroditi ova izazovna vremena – rekla je.

Podsjetimo, osim klavira, Kate zna svirati i flautu, a u djetinjstvu je nastupala i sa školskim zborom, prenosi Net.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh