Svijet

“PLATIĆETE SKUPU CIJENU!” Stoltenberg uputio Rusiji stravične prijetnje, Putinu počinje da “pada mrak na oči”

Nije mudro provocirati Rusiju

srbijadanas

Rusija će platiti visoku cenu u slučaju vojne agresije na Ukrajinu, upozorili su danas NATO i SAD povodom, kako su rekli, gomilanja ruskih trupa na granici sa Ukrajinom.
Rusija će platiti skupu cenu ukoliko još jednom upotrebi silu protiv nezavisne nacije, Ukrajine – izjavio je generalni sekretar Severnoatlanske alijanse Jens Stoltenberg na NATO skupu u letonskoj Rigi – preneo je Rojters.

Američki državni sekretar Entoni Blinken će obavestiti njegovih 29 kolega iz NATO o obaveštajnim podacima kojim raspolažu SAD, o tome šta se dešava na istoku Ukrajine.

– Konsultovaćemo NATO saveznike i naše partnere narednih dana o tome da li ćemo preduzeti druge korake kao alijansa, kako bismo ojačali odbranu, otpornost i kapacitete – kazao je Blinken,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh