Svijet

NAKON 18 DANA I 70 KM DALJE, PRONAĐENA OTETA DJEVOJČICA KLEO SMIT(4): Policija plakala kada je vidjela ovo!

Svi su sa strahom brojali dane od kako je nestala mala Kleo Smit, ali policija je uspjela da je locira, a tamo je zatekla ovo

16. oktobra, Kelo Smit (4) se nalazila sa porodicom na kampovanju. Oko 6h ujutru majka je primetila da devojčica nije u šatoru u kojem je spavala sa očuhom i starijom sestrom.

Vrata od šatora su bila otkopčana, a Kleo nije bila tu, kao ni vreća za spavanje u kojoj je dete spavalo noćima.

Roditelji su odmah pozvali policiju, a svi su pomislili da je dete odlutalo. Međutim, kada i nakon policijske pretrage nije pronađena, jeziva sumnja uvlačila im se u kosti.

Mediji su malenu Kelo nazvali “Australijska Medi”, zbog Medi Meken koja je nestala u istom uzrastu 2007. godine i do danas nije pronađena.

Ali ta teška sudbina je ipak izbegnuta kada je policija nakon 18 dana locirala otmičara i 70 kilometara dalje od mesta na kojem je nestala, našla malenu Kleo Smit.

Kada je policajac ušao u kuću u kojoj se sumnjalo da se nalazi Kleo, našao je devojčicu kako sedi na velikom krevetu. Tri puta je pitao “Kako se zoveš?” Pre nego je dete reklo: “Zovem se Kleo!”

“Ne mogu da vam opišem tu sreću i to olakšanje. Plakao sam od sreće. Odmah sam pozvao porodicu i sav srećan im rekao: “Dođite u bolnicu, neko vas tamo čeka,”” rekao je policajac koji je našao dete.

Još nije saopšteno kako je porodica pronašla osumnjičenog i mesto na kojem živi. Taj čovek do sada nije registrovan kao pedofil ili prestupnik. Komšije kažu da im je sumnjivo bilo to što je taj čovek viđen kako kupuje pelene, a poznato je da sam živi u kući. Jedna komšinica se kasnije prisetila da je čula plač male devojčice, ali to nije povezala sa nestankom male Kleo, prenosi Stil

Prema izveštaju policije, dete je fizički dobro, veselo i deluje srećno. Kada je videla majku, potrčala je u njeno naručje srećno vičući : “Mama!”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh