Svijet

Albanski biznismen silovan i mučen, ukradeni mu novac i predmeti u vrijednosti od 100.000 eura

Albanski biznismen Nazmi Čangu seksualno je zlostavljan i odsječen mu je prst tokom pljačke njegovog stana u gradiću Fuša-Krusa.

Kosovska policija - ATV

Čangu je rekao da ga je deset maskiranih osoba vezalo tokom pljačke, kada je iz njegovog stana ukradeno 8.000 eura i sve ostalo što se nalazilo u sefu, uključujući zlato, prenosi albanski Politiko.

Ukupna vrijednost predmeta i novca koji su ukradeni procjenjuje se na do 100.000 eura. Biznismen je u saopćenju za medije naveo da su ga pljačkaši vezali i silovali.

“Odsjekli su mi prst makazama”, naveo je on i istakao da je jedan od počinilaca nosio policijsku uniformu, prenosi Tanjug.

Njegova kćerka rekla je da je mislila da je njen otac mrtav kada ga je vidjela prekrivenog krvlju. Čangu je, kako dodaje Albanian Daily News, rekao da su lopovi imali dvije automatske puške i pištolj sa prigušivačem. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh