Svijet

Trumpov sin ismijao Baldwina zbog nesreće: “Okrivljuje pištolj umjesto sebe”

SIN Donalda Trumpa, Donald Trump Jr., okomio se na društvenim mrežama na Aleca Baldwina nakon što je glumac na snimanju filma Rust slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins.

Alec Baldwin - Deadline

“Taj pogled kad ludi protivnik oružja ubije više ljudi pištoljem nego što je ubila tvoja velika kolekcija oružja”, napisao je Trump i priložio Baldwinovu fotografiju.

U svojoj drugoj objavi, Trump Jr. je objavio fotografiju Baldwina i njegove supruge Hilarie, s natpisom koji ismijava njezino znanje engleskog jezika.

“Kako se na engleskom kaže da smo sje*ani? – Hilaria Baldwin”, piše na fotki.

Također je podijelio i brojne druge memove, a našalio se i da jedva čeka “gledati kako Baldwin za sve krivi pištolj, umjesto samog sebe.” prneosi “Index“.

Prema pisanju Independenta, Trumpova sprdnja na Baldwinov račun možda je uzrokovana činjenicom da je Baldwin tijekom gostovanja u Saturday Night Live imitirao Donalda Trumpa, što se Trumpu nije osobito svidjelo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh