Svijet

Vladimir Putin se zakasljao na sjednici: Nemam kovid, sve je u redu

Predsjednik Rusije Vladimir Putin zakašljao se danas tokom sastanka vlade, što je prenošeno na televiziji, a nakon sjednice izjavio je da se dobro osjeća i da se testira na kovid bukvalno svaki dan.

Vladimir Putin - Ft.com

“Ne brinite, sve je u redu. Testiraju me na dnevnoj bazi, ne samo na kovid, već na razne infekcije, tako da je sve u redu”, rekao je Putin kada je Valentina Matvijenko, predsjednica skupštine gornjeg doma parlamenta, izrazila zabrinutost zbog njegovog zdravlja, prenio je Rojters.

Putin, koji je napunio 69 godina prošle nedjelje, sjedio je izdvojen na ovom sastanku, dodaje britanska novinska agencija.

On je za kašalj okrivio suv vazduh i apelovao na kolege da se vakcinišu, piše Tanjug.

Predsjednik Rusije je nedavno bio u samoizolaciji nakon što su brojni članovi iz njegove pratnje bili pozitivni na kovid, ali je Kremlj saopštio da se Putin osjeća “apsolutno zdravo”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh