Svijet

Donald Tramp će se ponovo kandidovati za predsjednika SAD-a 2024. godine

07.08.2021 17:33
Bivši predsjednik SAD-a Donald Tramp kandidovaće se na predsjedničkim izborima 2024. godine.

Donald Trump - Twitter

Ovo je medijima kazao njegov nekadašnji savjetnik i portparol Šon Spajser.

“Učestvovaće”, rekao je Spajser tokom intervjua u vezi sa njegovom knjigom koja će uskoro biti objavljena pod naslovom “Radikalna nacija: Opasni plan Džoa Bajdena i Kamale Haris za Ameriku”.

Spajser je izjavio da je politika administracije predsjednika SAD-a Džozefa Bajdena u posljednjih nekoliko mjeseci, naročito u vezi sa pitanjima koja su relevantna za Trampa, kao što je imigracija, ohrabrila nekadašnjeg predsjednika da razmisli o kandidaturi i za opšte izbore sljedeće godine, jer planira da bude uticajan u kreiranju američke politike, prenio je Klix.ba.

Nakon predsjedničkih izbora u SAD-a, na kojima je Bajden izabran za predsjednika države, Donald Tramp je tvrdio da je glasanje namješteno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh