Svijet

Melania više ne želi biti ‘životinja u zoološkom vrtu‘, svi tvrde da se sprema ostaviti Donalda… Nakon duže vremena viđena u javnosti…

U jednom od svojih prvih javnih pojavljivanja nakon napuštanja Washingtona u siječnju ove godine, Melania je fotografirana ispred Trump Towera na Manhattanu

Nekadašnja prva dama Amerike, Melania Trump, nakon dužeg vremena viđena je u javnosti, a mnogi su se složili da izgleda sjajno.

U jednom od svojih prvih javnih pojavljivanja nakon napuštanja Washingtona u siječnju ove godine, Melania je fotografirana ispred Trump Towera na Manhattanu. Bio je to sretan dan za fotografe jer Trumpova supruga nije viđena izvan Palm Beacha otkako su se ona i Donald tamo preselili nakon njegovog gubitka na izborima, pa sada žive u privatnom klubu na Floridi.

Melanija svoje vrijeme tu provodi na spa tretmanima te u društvu 15-godišnjeg sina Barrona. Također si je organizirala i ured iz kojega vodi svoju inicijativu ‘Be Best’, protiv cyber nasilja, pokrenutu još za vrijeme Trumpovog mandata.

– Premda je Palm Beach njihovo glavno prebivalište, Trumpovi ljeto provode na relaciji između New Yorka i New Jerseyja. Melania i njezina obitelj puno stvari rade zajedno, no ne nužno s Donaldom. Ona nastoji ostati u blizini istog grada u kojem boravi i njezin suprug, ali i dalje prati vlastiti raspored te tako povremeno sama putuje po SAD-u, ali i u inozemstvo – pišu američki mediji koji ne navode planira li nekadašnja prva dama Amerike možda tijekom tih putovanja skoknuti i do Slovenije ne bi li obišla rodbinu. Umjesto toga, prema informacija magazina People Melania će vruće ljeto provesti u SAD-u, jedan dio u obiteljskoj rezidenciji na Manhattanu, a drugi u kući za odmor u Bedminsteru. Neki mediji čak tvrde da sada kada Donald više nije predsjednik, samo je pitanje vremena kada će ga Melania ostaviti.

– Ona želi mir i privatnost. Nikada nije voljela biti u centru pažnje medija, a sada to voli još manje. Učinit će sve što može kako bi izbjegla fotografiranje ili intervjuiranje – piše People, s kojim se slaže i američki novinar i pisac Michael Wolff koji je o Trumpovima objavio knjigu ‘The Final Days of the Trump Presidency’. U svojoj knjizi on opisuje trenutak u kojem je bivši prvi par Amerike vidio u američkom restoranu za ograđenim stolom, a ostali gosti zure u njih ‘kao u životinje u zoološkom vrtu’.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh