Svijet

Bajden tokom zvaničnog susreta kleknuo pred ženu koja ima 12 djece

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden impresioniran je majkama koje odgajaju više djece.

Na nedavnom sastanku s odlazećim izraelskim predsjednikom Ruvenom Rivlinom u Bijeloj kući, Bajden je kleknuo pred šeficu Rivlinovog kabineta, Rivku Ravitc, zbog činjenice da ima 12 djece.

Portal Kipa.co.il izvijestio je o tome, na temelju fotografija snimljenih tokom sastanka. Rivlin je Bajdenu spomenuo da Ravic (45), koja je godinama njegov ključni savjetnik, vodi domaćinstvo od 13 osoba, uz njen zahtjevan posao, prenio je Jerusalem post.

Tada je predsjednik kleknuo pred nju kako bi izrazio svoje divljenje. Rivlin je stisnuo ruke od očitog iznenađenja kada je Bajden spustio jedno koljeno na pod i sagnuo glavu.

Rivlina će na mjestu predsjednika zamijeniti Isak Herzog. Putovanje u Sjedinjene Države posljednje je Rivlinovo putovanje u inostranstvo kao predsjednika,prenose Nezavisne
https://www.facebook.com/dov.lipman/photos/a.631846573553609/5779910078747207/?type=3


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh