Svijet

Vašington na udaru tornada: 30.000 domova bez struje

Zabilježeno je da je oluja čupala stabla, kidala kablove, nosila krovove, a jedan čovjek je povrijeđen kada je stablo palo na njegovu kuću

Vasington - Avaz

Jaka oluja pogodila je Vašington, zbog čega su mnogi domovi ostali bez struje, a sumnja se da je prošao i tornado jer su zabilježena snažna vrtložna strujanja vjetra.

Američka Nacionalna meteorološka služba utvrđuje da li je Vašington pogodio tornado, navodi „Vašington post“ ​Nacionalna meteorološka služba navela je da je najgori dio oluje prošao, ali je upozorila građane da budu „ekstremno oprezni“ kada izlaze iz kuća.

– Ima mnogo polomljenih grana i stabala koji mogu da padnu. Izbjegavajte prostore sa puno drveća, kablova i potopljene i zatvorene puteve – napisali su na Twitteru. prenosi “Avaz“.

Više od 30.000 domova u Merilendu i Virdžiniji ostalo je bez struje, dok je u Vašingtonu bez električne energije 10.000 domaćinstava, pišu tamošnji mediji.

Zabilježeno je da je oluja čupala stabla, kidala kablove, nosila krovove, a jedan čovjek je povrijeđen kada je stablo palo na njegovu kuću, prenosi “Sputnjik”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh