Svijet

Marija izgubila bitku sa koronom, a poslije tri dana porodici su saopštili nove JEZIVE VIJESTI

Nevjerovatne informacije iz bolnice dobijaju drugi put.

Baka i unuk - Tiempo de San Juan

U argentinskom gradu Kordova dogodila se nezapamćena tragedija u kojoj su živote izgubili baka i unuk i to u razmaku od svega tri dana.

Žrtve su identifikovane kao Marija Sela Stafa de Juri (78), koja je umrla 9. juna i Augustin Juri (25), koji je bitku sa koronavirusom izgubio 12. juna u bolnici Paster de Onkativo, u koju je primljen zajedno sa bakom.

Otac mladića i sin žene objavio je na društvenim mrežama da je toliko utučen da u ponekim trenucima ni njemu više život nije mio.

– Toliko mi trenutaka padne na pamet, toliko uspomena. Naučio si me da budem otac u mladim godinama, imao si toliko toga da nam pružiš, a otišao si, sine – istakao je neutješni otac, prenosi Tiempo de San Juan.

– Danas smo morali da vam kažemo zbogom, ali zauvijek ćete biti ovde sa nama. Sjećat ćemo vas se prilikom svakog porodičnog roštiljanja, vidjet ćemo vaše osmijehe u svakoj šali i u svakom trenutku. Kažu da umiru samo oni koji budu zaboravljeni, a vi ćete zauvek živjeti u nama – dodao je on.

Kćerka preminule Marije i tetka Agustina takođe se oprostila od majke i bratanca dirljivim riječima.

– Od kada ste se razbolejli, uvijek ste nam ovako pokazivali, sa podignutim prstom, gestikulirajući da će sve biti u redu, da ne brinemo. Ne mogu da vjerujem da vas je odnio prokleti virus. Zauvijek ćete biti u našim srcima, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh