Svijet

Meghan Markle rodila djevojčicu, objavili su i njezino ime

MEGHAN Markle je rodila kćer prije dva dana. Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa o rođenju drugog djeteta su javnost obavijestili službenim priopćenjem.

No image - Haber.ba

Djevojčica je dobila ime Lillibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

“S velikom radošću princ Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, pozdravljaju svoju kćer Lilibet “Lili” Dianu Mountbatten-Windsor”, stoji u izjavi para koja je objavljena prije nekoliko minuta

“Lili je rođena u petak, 4. lipnja u 11:40, u povjerljivoj njezi liječnika i osoblja bolnice Santa Barbara Cottage u Santa Barbari, u Kaliforniji. Majka i dijete su dobro te se nalaze kod kuće”, stoji u priopćenju.

“Lili je dobila ime po svojoj prabaki, Njenom Veličanstvu Kraljici, čiji je obiteljski nadimak Lilibet. Njezino srednje ime, Diana, izabrano je u čast svoje voljene pokojne bake, princeze od Walesa”, zaključili su Harry i Meghan. prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh