Svijet

Ana je slavila rođendan, a kada su gosti otišli kući, dogodio se užas zbog kog je čitav kraj u nevjerici Tragedija koja je potresla i rodbinu i komšije

Adam Krozolinovski (32) pronađen je mrtav u subotu uveče nakon rođendanske proslave njegove supruge Ane Krozolinovski (27) u njihovom domu u Grimzbiju.

Ana i Adam Krozolinovski - Facebook

Na njegovom tijelu bilo je vidljivo nekoliko ubodnih rana, a osumnjičena je njegova supruga.

Komšije i rođake iznenadila je ova tragedija jer je ovaj par rodom iz Poljske, koji je imao dvoje djece, važio za vrlo skladnu porodicu bez ijednog incidenta.

Adam i Ana su kobnog dana proslavljali njen rođendan, a napravili su baštensku zabavu sa porodicom, prijateljima i komšijama.

Nekoliko sati pošto su svi otišli kući, pronađeno je Adamovo izbodeno tijelo u ulici Friman u Grimzbiju, a ljekari su na licu mjesta mogli samo da konstatuju smrt.

Jedan od komšija koji je prisustvovao zabavi rekao je da je u momentu proslave sve izgledalo potpuno normalno i ništa nije nagovještavalo o mogućoj tragediji.

– Adam je bio uzoran otac, uvijek je pazio na suprugu i djecu. Bio je vrijedan radnik u fabrici morskih plodova. Cijelo popodne sam sjedio na proslavi, a kada mi je dosadilo, on me je dopratio do kuće. Svi su bili sretni i nasmijani. Nakon što sam legao da spavam, probudile su me policijske sirene i nisam ni slutio šta se dogodilo. Nevjerovatna tragedija, jadna djeca – rekao je komšija, a prenosi Dejli mejl.

Drugi susjed je dodao da je to bila normalna i skladna porodica i da niko nije očekivao da bi bilo ko od njih dvoje učinio tako nešto.

Ana Krozolinovski pojavila se u ponedjeljak pred Sudom za prekršaje Grimzbi zbog optužnice za ubistvo supruga Adama.

Određen joj je pritvor, a ukoliko se dokaže krivica, čeka je višegodišnja kazna zatvora.

Takođe za sada nije poznat motiv ubistva, ali se pretpostavlja da je riječ o svađi u kojoj su pretjerali i koja se tragično završila, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh