Svijet

Zaboravio trudnu ženu: Vozio 50 km prije nego što je shvatio šta je napravio

Dok je u autu sa djetetom Nijemica čekala muža, odlučila je da i ona mora do toaleta. A onda se muž odvezao dalje jer nije primjetio da mu žena nije u autu. Žena je pozvala policiju koja ju je odvela do muža…

Trudnica - Ilustracija / 24sata

Vozač automobila, njegova trudna supruga i 11-mjesečno dijete zaustavili su se na odmorištu neposredno prije izlaska iz Pommersfelda, na autocesti od Gornje Bavarske do Sjeverne Rajne-Vestfalije tokom noći sa subote na nedjelju.

Dok je u autu sa djetetom čekala muža, odlučila je da i ona mora do toaleta, piše Fenix magazin.

Njen suprug nije primijetio da je nema u autu pa je odlučio samo nastaviti vožnju bez nje. Kada je shvatila da nema auta, jakne ni mobitela, potražila je pomoć od ljudi u blizini te su pozvali policiju.

Vozač je tek nakon 50 kilometara shvatio da je ostavio trudnu suprugu na odmaralištu. Odmah se okrenuo i krenuo prema njoj. Negdje na autocesti A3 su se našli, a policija je trudnu suprugu odvela do njega, prenosi “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh