Svijet

Uhapšena zbog si*ovanja dječaka (12): Pomoćnica učitelja danima napastvovala đaka, zaposleni u školi prijavio “čudan odnos”

Pomoćnica učitelja optužena je za si*ovanje nakon što je navodno imala se*s sa dvanaestogodišnjakom u njenom domu tokom dvije sedmice.

Mendi Dejvis - Facebook

Mendi Dejvis (33), pomoćnica učitelja iz Ohaja, pritvorena je pod optužbom da je se*sualno uznemiravala maloljetno lice, kao i za si*ovanje.

Ona je radila u jednoj američkoj školi, a sumnjiči se da je dijete napastvovala u periodu između 26. aprila i 11 maja, navodi The sun.

Policiju je zaposleni u školi izvijestio o “čudnom odnosu” između Mendi Dejvis i učenika, izvijestio je Kolambus dispeč.

Za odrasle u Ohaju je zakonski zabranjeno da imaju se*sualne odnose sa mlađima od 16 godina, ali i prosvjetnim radnicima da imaju odnose sa učenicima bilo kog godišta.

Detektivi iz šerifove kanacelarije su pretresli njenu kuću kako bi potražili dodatne dokaze, i to nakon njenog hapšenja.

Dejvisino sljedeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 27. maj, a prema navodima suda, njena kaucija će iznositi 250.000 dolara. Ukoliko bude na slobodi, morat će da nosi GPS monitor, tj. “nanogicu”.

Iz škole su u saopštenju rekli da je Mendi kod njih radila skraćeno radno vrijeme, kao i da više nije zaposlena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh