Svijet

Marina i Anastasija provalile drugarici u stan i uradile joj nešto poslije čega nikad neće moći da ima djecu

Počinile su užasan i krvnički zločin.

Marina i Anastasija provalile drugarici u stan i uradile joj nešto poslije čega nikad neće moći da ima djecu - Screenshot

Djevojka iz Rusije (17) pretrpela je pakao u režiji svojih vršnjakinja koji će pamtiti čitavog života.

Njoj su, naime, u stan došle četiri drugarice i poznanice i brutalno je pretuklo i mučilo do te mjere da će snositi trajne posljedice.

Njeni prijtelji su je tukli, šišali makazama, palili joj kosu benzinom i upaljačem, ali se tu nisu zaustavili.

Prisilili su potom žrtvu na o*alni s*ks i naizmjenično urinirali po nesretnoj djevojci.

Čak i to im nije bilo dovoljno, pa su je odvukli do kupatila i si*ovali je zaobljenim dijelom tuša, prenosi DNI.

U tim momentima, uzeli su novac i i ostale dragocijenosti iz kuće, a potom otišli.

Kada je žrtva došla k sebi, zvala je policiju i hitnu pomoć, nakon čega je odvedena u bolnicu.

Ljekari su, nažalost, ustanovili da joj je uslijed si*ovanja tušem ozbiljno oštećena materica i da nikad neće moći da se ostvari kao majka.

Policija je kasnije saznala da su u nasilju učestvovale dvje djevojčice od 16, odnosno 17 godina, a pomogle su im dvije odrasle prijateljice po imenu Marina i Anastasija.

– Sve osumnjičene su uhapšene istog dana protiv njih su pokrenuti krivični predmeti prema članovima o mučenju i nasilnim s*ksualnim radnjama – saopšteno je iz policije, piše “Objektiv“.

Navodi se takođe da je jedna od nasilnica trudna i ona je na slobodi, dok su ostale tri u pritvoru i čekaju adekvatnu zatvorsku kaznu, prenosi Life.ru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh