Svijet

Raketa pala u blizini ambasade Austrije u Tel Avivu dan nakon što se u Beču ZAVIORILA IZRAELSKA ZASTAVA

U poslednjim raketnim napadima iz Pojasa Gaza na Tel Aviv, jedna raketa pala je u neposrednoj blizini Ambasade Austrije u Izraelu.

Službenica Ambasade Hana Liko napisala je da je raketa pala na Ramat Gan, nedaleko od zgrade diplomatskog predstavništva.

– Srećom svi smo dobro. Ovo mora pod hitno prestati – napisala je ona na tviteru.

Podsetimo, na zgradi vlade premijera Sebastijana Kurca u Beču juče je zaviorila izraelska zastava, u znak solidarnosti sa izraelskim narodom.

Kurc, koji je čvrsto opredeljen za Izrael, naložio je da na zgradi savezne vlade, pored zastava Austrije i Evropske unije, istakne i zastava Izraela.

Iranski ministar spoljnih poslova Džavad Zarif otkazao je posetu njegovom austrijskom kolegi kako bi izrazio nezadovoljstvo zbog isticanja izraelske zastave.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh