Svijet

Djevojčica nestala u tržnom centru na svoj drugi rođendan: 40 godina kasnije pojavio se trag!

Majka je nakratko ostavila dijete sa svojom sestrom kako bi se vratila po čips. Djevojčica je krenula za majkom i nestala.

Katris Li - Screenshot

Katris Li, dijete britanskog vojnika je u novembru 1981. godine, na svoj drugi rođendan, nestala u šoping centru u nemačkom Paderbornu. Bila je sa majkom i tetkom koje su kupovale slatkiše za rođendansku zabavu dok je otac parkirao automobil, piše “Srbija Danas“.

Majka je nakratko ostavila dijete sa svojom sestrom kako bi se vratila po čips. Djevojčica je krenula za majkom i nestala. Tražili su je vojska, njemačka policija i građani, ali je nisu pronašli.

Posljednjih 40 godina prošli smo kroz pakao. Kao i svi roditelji kojima su nestala djeca nadamo se sretnom kraju, ali to je neizvjesno. Nadamo se da ćemo barem dobiti neke odgovore – rekao je Ričard Li, otac (69) djevojčice britanskom “Miroru”. Ranije je rekao kako vjeruje da su Katris prodali ili da ju je uzeo neko ko nije mogao da ima djecu.

Portparol vojske je rekao kako je istraga u toku, te da više informacija sada ne mogu dati.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh