Svijet

Poginula dok ju je sin čekao kod kuće: Poslije riječi dječaka kada je saznao da je mama mrtva, kamen bi plakao

Porodica ne može da se oporavi poslije tragedije.

Natali Doherti - Facebook

Britanka Natali Doherti (33) izgubila je kontrolu nad vozilom na auto-putu u blizini Barija, sletjevši sa kolovzoza i udarivši u drvo, uslijed čega je poginula na licu mjesta, piše “Objektiv“.

Iza sebe je ostavila šestogodišnjeg sina Bobija, koji je bio u kući svoje bake.

Profesorka zaboravila na kameru, pa ga DOHVATILA u zanosu: Zbog jednog detalja učenici iskolačili oči

Njena majka Merion Mekenzi predosjetila je smrt kćerke, rekavši da je znala da nešto nije u redu, a kada je saznala za tragičnu vijest, sve vrijeme je gledala u jednu tačku i držala sliku svoje kćerke.

Mališan je tog kobnog dana trebalo da krene automobilom sa majkom, ali je odlučio da ostane kod kuće sa svojom bakom.

Nakon što je Natali poginula, otac mu je rekao da je “mama sada postala anđeo čuvar i da Bog uzima samo dobre anđele”, na šta je dječak pitao kada će ga mama posjetiti i da li će i on postati anđeo, prenosi Daily star.

Andrea Mekenzi, partnerka Nataline majke, rekla je da je čitavu porodicu pogodila njena smrt.

– Ona i Bobi bili su nerazdvojni. Rekla je neposredno pred smrt da će povesti Bobija sa sobom, ali je dijete ipak željelo da ostane kod bake. Ovo je užasno, niko nikad ne bi trebalo da sahranjuje svoju djecu – rekla je Andrea Mekenzi.

Majka poginule žene toliko je utučena da je jedva izgovorila nekoliko riječi.

– Jutros smo shvatili da je više nikad nećemo vidjeti živu. Zašto je morala da ode, zašto nije ostala kod kuće – jaukala je Natalina majka.

Policija će zs svaki slučaj istražiti ovu nesreću, ali prema preliminarnim rezultatima, niko nije umiješan u Natalinu smrt, već se jednostavno dogodio trenutak nepažnje na putu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh