Svijet

Julijana u novinama vidjela da joj je muž mrtav: Niko ne zna gdje je tijelo, a njene riječi će vas slomiti

Želi da sahrani supruga, ali njegovo tijelo nije dopremljeno.

Julijana Tores - Screenshot

Julijana Tores ostala je bez muža kada se u ponedjeljak uveče urušio nadvožnjak za metro u Meksiko Sitiju.

Tom prilikom poginuo je oko 25 osoba, a više desetina je povrijeđeno.

Među poginulima je i suprug pomenute Julijane, koji i dalje nije pronađen među žrtvama, niti identifikovan.

Ona je u utoak ujutru čekala ispred bolnice Belizario Dominges, ali kako kaže, jedva je razumjela šta se dogodilo, niti je iko mogao sa sigurnošću da joj kaže gdje se prevoze poginuli i povrijeđeni uslijed nesreće.

Da stvar bude još gora, ona je čitajući novine, na tijelu mrtvog čovjeka ugledala odjeću svog supruga, ali se nije vidjelo lice.

– Muž mi je poginuo na mjestu gdje su vagoni pali, tamo na aveniji Tlahuak. Tijelo se nije moglo prepoznati, ali smo vidjeli njegovu odjeću na fotografijama. Niko mi se nije obratio od nadležnih organa, ne znam šta da radim. Želim da sahranim muža, a nemam njegovo tijelo – navela je Julijana Tores, prenosi Diario.

Članovi porodice ostalih žrtava takođe su tražili informacije o svojim voljenima, ali ih nisu dobili.

Identifikovano je 25 poginulih, ali se sumnja da ih ima mnogo više.

Trenutak urušavanja nadvožnjaka za metro snimljen je sa obližnjih kamera, a meksički portali objavili su snimke, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh