Svijet

Učiteljica predatorica: Spavala s dječakom (13), slala mu je fotke i videe. Prijeti joj 25 god. robije

Dječak je policiji priznao kako je sve započelo kada je imao 13 godina. Policiji je, kao dokaz, priložio eksplicitne fotografije i videozapise koje mu je učiteljica svakodnevno slala.

Lee Bodine - Screenshot

Bivša učiteljica u srednjoj školi Tomball u Houstonu, Teksas Marka Lee Bodine (31) optužena je za se*sualno zlostavljanje maloljetnika, prenosi 7news.

Prema navodima policije, učiteljica je se*sualno zlostavljala, sada 16-godišnjeg dječaka, gotovo tri godine.

Dječak je sve odlučio prijaviti policiji.

– Dječak nam je došao i očajnički tražio pomoć. Obratio se školi, a zatim i nama. Reagirali smo i odmah uhitili zlostavljačicu – rekao je šef policije Jeff Bert.

Bodine, koja je predavala engleski, odmah je podnijela ostavku u školi.

Radnici škole, kao i roditelji ostale djece, ostali su zgroženi situacijom.

– Ovo je zastrašujuće. Ne mogu vjerovati da se takvo što događalo u našoj školi. Suosjećam s roditeljima i učenikom i žao mi je što moraju prolaziti kroz sve ovo – rekao je direktor škole u Houstonu.

Bodine je pritvorena, no ubrzo i puštena iz zatvora uz jamčevinu od 100 hiljada dolara. Prijeti joj do 25 godina zatvora.

Nakon što je dječak sve prijavio policiji, Bodine je cijeli slučaj negirala i izjavila kako je dječak imao suicidalne misli te da ju je često uznemiravao. Dječak je policiji kao dokaz pokazao eksplicitne fotografije i videozapise, kao i poruke koje mu je učiteljica slala, piše “24sata“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh