Svijet

Harry je svom ocu poslao emotivno pismo, naveo je razloge odlaska od obitelji

PRINC HARRY je prije svog dolaska na sprovod princa Philipa ocu poslao emotivno pismo.

Princ Harry - HRT.hr

U njemu je, tvrdi izvor, i dalje jako povrijeđenom Charlesu otvorio dušu i, između ostalog, naveo razloge svog odlaska od obitelji. “Iskreno, Harry nije znao što očekivati prije nego što se vratio u rodnu zemlju pa je stoga svom ocu napisao vrlo emotivno pismo, ali tenzije i dalje postoje te se nije sve izgladilo kako je Harry priželjkivao”, rekao je izvor za Mirror. “Prešutno su se dogovorili da će svi zadržati za sebe što si žele reći i koncentrirati se samo na podršku kraljici tijekom sprovoda princa Philipa.”

Charles je, pišu britanski mediji, i dalje jako povrijeđen intervjuom koji su Harry i Meghan odradili s Oprom, a pogotovo zato što je princ Philip u to vrijeme ležao u bolnici. “Harry nije očekivao da će se sve odmah vratiti na staro, no nakon što je vidio obitelj, shvatio je kako imaju još puno toga za riješiti”, dodao je.

Podsjetimo, Harry je na sprovod djedu došao sam jer su Meghan liječnici savjetovali da zbog trudnoće ne putuje avionom. Ona je sprovod pratila u svom kalifornijskom domu na televiziji. prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh