Svijet

Kanada: Zastupnik William Amos potpuno gol na video sastanku parlamenta

Kanadski zastupnik pojavio se kao od ‘majke rođen’ na virtualnom sastanku Donjeg doma kanadskog parlamenta koji se održavao preko aplikacije Zoom.

William Amos - Twitter

William Amos, koji zastupa kvart Ponteac u Quebecu od 2015. godine za Liberalnu stranku, potpuno gol je ušetao u kadar tijekom online sastanka, a muškost mu je prekrio mobitel koji je držao u ruci, piše Washingtonpost.

Fotografija nagog zastupnika proširila se internetom iako sastanak nije bio otvoren za javnost te su ga pratili jedino članovi parlamenta. Amos se odmah ispričao za ‘nesretnu pogrešku’.

“Snimanje je slučajno pokrenuto dok sam se presvlačio u poslovnu odjeću nakon što sam došao s trčanja. Iskreno se ispričavam mojim kolegama zbog ove nenamjerne distrakcije. Dogodila se pogreška i neće se ponoviti”, objavio je zastupnik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh