Svijet

Majka uspavala djecu, pa ih brutalno ubila: Policajci plakali zbog prizora, a onda se desila jeziva stvar

Teško je bilo ući u kuću strave.

Medison Mek Donald - Youtube printscreen/Inside Edition/Irving Police Dept.

Teksašanka Medison Mek Donald (30) ubila je dvije kćerke, Lilijan Me (1) i Arčer (6), nakon što ih je uspavala i poljubila za laku noć.

Medison je, iz samo njoj znanih razloga zadavila djevojčice, a potom je hladnokrvno otišla u policijsku stanicu i odatle je pozvala policiju na 911!

Policajci su ušli u otključanu kuću i zatekli beživotna tijela djevojčica, dok je Medison za to vrijeme sjedila u holu stanice. Tek kada je čula da su se policajci javili s lica mjesta, ustala je, prišla policajki kod pulta i potpuno ravnodušno rekla da je ona ubica.

“Nismo bili sigurni da je to njihova majka, pa smo morali da uzmemo otiske i provjerimo sve činjenice. Medison Mek Donald je za to vrijeme mirno sjedila prekrštenih nogu na stolici u stanici kao da se ništa nije dogodilo“, rekao je Robert Rivs iz stanice u okrugu Irving u Teksasu.

Medison se za sada brani šutnjom i nije tražila advokata. Prema nezvaničnim informacijama, žena se navodno u posljednje vrijeme liječila od depresije.

“Ovo dugo nismo vidjeli. Policajci su u toj kući plakali zbog prizora. Sve je nekako bilo idilično. Dječja soba, puno igračaka, kažu da bi strancu da uđe u tu kuću bilo nezamislivo da je u njoj počinjeno ubistvo. Dvostruko ubistvo. Najteže im je bilo kada su prenosili tijela djevojčica”, rečeno je iz stanice u Irvingu, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh