Svijet

Maja nestala prije 3 mjeseca: Suprug odmah precrtan zbog alibija, ali sada je isplivalo nešto što nije smjelo

Priča je dobila veliki zaokret.

Maja Milet - Instagram

Priča oko nestanka Amerikanke Maje Milet u Kaliforniji dobila je u posljednjih nekoliko dana nevjerovatne obrte.

Maja je nestala 4. januara iz kuće u Čula Visti i od tada joj se gubi svaki trag. Suprug Leri bio je u to vrijeme poslom u Njujorku, pa ga je policija brzo skinula sa liste osumnjičenih, prenosi Fox News.

Bio je kod njih u stanici na informativnom razgovoru i tada je izrazio veliku zabrinutost zbog nestanka Maje, toliko da je u jednom momentu dramio da će da se ubije ako joj se nešto dogodilo.

Međutim, nije policiji puno vremena trebalo da otkrije nove detalje u ovoj priči. Poslije razgovora s nekim ljudima iz Majinog okruženja ispostavilo se da je ona u decembru podnijela zahtjev za razvod braka, jer joj je Leri prijetio ubistvom kada ju je sumnjičio da ga vara.

“Maja Milet je željela razvod. Ja sam bio njen advokat”, priznao je policiji advokat Bili Litl.

Analizom novih tragova otkriveno je da je to i bila istina, kao i da je Leri, vjerovali ili ne, angažovao u vrijeme puta u Njujork plaćenog ubicu kome je dao 20.000 dolara da joj likvidira ljubavnika.

To je policiji otkrio neko iz Majinog okruženja, tako da je za sada sve na nivou priča odnosno spekulacija, bez konkretnih dokaza.

Policija je saopštila u petak da se steže obruč oko njenog supruga Lerija koji je poslije novih saznanja izbio na prvo mjesto liste osumnjičenih za Majin nestanak. Javnost se u međuvremenu preko lokalnih medija i društvenih mreža aktivirala da se Maja što prije pronađe, iako su šanse iz dana u dan, poslije tri mjeseca, sve manje da će se to ikada i dogoditi.

“Željeli bismo da nam Leri pomogne. Ako nije umiješan, zašto se s nama ne angažuje u potrazi za Majom? Znam da su se svađali u posljednje vrijeme i da ju je stalno krivio za njegove neuspjehe na poslu”, zapitao se Ričard Drualje, Majin rođak, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh