Svijet

Prijatelji se opraštaju od nesretne djevojke: Zaglavila se u prozoru hotelske sobe i skončala na jeziv način

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Sidni Terio - Screenshot

Djevojka iz Merilenda umrla je tokom odmora na Floridi kad se slučajno zaglavila u prozoru svoje hotelske sobe, piše “Srbija Danas“.

Sidni Terio (22) iz Bilsvila odsjela je ranije ovog mjeseca u hotelu “Pelikan” u Gresi Kiju na Floridi. Vlasti nagađaju da je izgleda izgubila ključ svoje sobe i da je pokušala da uđe unutra kroz prozor.

Ali, pokušavajući da uđe ona se nekako zaglavila i ugušila, prenio je “Njujork Post”. Hitna pomoć stigla je na lokaciju oko 7.30 ujutro 18. marta, da bi konstatovali smrt na licu mjesta.

Vlasti ne sumnjaju da je neko umiješan u Sidninu smrt. Nije, međutim, poznato kako se djevojka zaglavila. Fotografije iz hotela pokazuju sobe sa pravougaonim prozorima od kaljenog stakla.

Sidnini prijatelji opisali su je kao “nesebičnu” i “slobodnu dušu”.

– Ti si slobodna duša koja je putovala da pomogne ljudima i vidi svijeta i to me je ohrabrilo da odem i slijedim sopstveni put – napisala je Sidnina prijateljica Megan Harni na “Fejsbuku”.

– Nikad nećeš biti zaboravljena jer si mnoge dotakla – dodala je ona.

I privatna osnovna škola “Batler Montesori” izrazila je saučešće povodom smrti njihove bivše učenice i asistentkinje.

– Donosila je radost svima koji bi je sreli – napisali su na “Fejsbuku”.

– Mnogo je onih u našoj zajednici koji su osjetili toplinu njenog osmijeha. Nedostajaće nam dugo vremena – dodali su.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh