Svijet

Otac u snu osjetio da nešto nije u redu sa sinom: Probudio se i vidio ga modrog, a onda se desilo čudo

Iznenadna drama u porodičnoj kući.

Džoni Sends i Samanta Hauart - Facebook

Džoni Sends (38) i Samanta Hauart (37) iz engleskog Boltona spremali su se za počinak kada je stariji sin Džoš (10) poželio da spava u sobi sa njima.

Nije mu bilo nešto dobro, imao je glavobolju i nesvjesticu, pa je otac ostao s njim, dok je majka otišla kod mlađeg sina.

U toku noći, otac je počeo da se trza jer je, kako je poslije ispričao, sanjao jako ružan san u kojem je spasavao Džoša od smrti! To ga je veoma uplašilo i probudio se. Upalio je lampu i vidio sina kako sav modar u licu leži kraj njega.

“Naš sin je mrtav! Samanta, mrtav je!”, vikao je unezvereno Džoni da ga je cijeli kraj čuo.

Samanta se toliko uplašila da je pala niz stepenice! Mlađi sin se rasplakao, a onda je Džoni krenuo da oživljava Džoša. Dao mu je vještačko disanje, nešto što je naučio u mladosti u kampovima za izviđače i on je počeo da diše.

Samanta se potpuno pogubila, pa je Džoni rekao drugom sinu da brzo pronađe telefon i pozove ljekare. Oni su došli za nevjerovatnih 6 minuta i priključili su Džoša na aparate.

Dva dana Džoš je bio u vještačkoj komi, a onda je počeo samostalno da diše i oporavlja se.

“Ljekari su mi rekli da sam ga bez dileme spasio, a ja tvrdim da ga je spasio moj san. Da sam sanjao nešto drugo, ne bih se tek tako probudio i mog sina više ne bi bilo. Ništa nam i dalje nije jasno. Doktori nemaju odgovor za to kako su obična glavobolja i nesvjestica proizveli borbu za život. Ipak, tvrde da je bio u stanju kliničke smrti najviše dva minuta. Taman toliko da se ja probudim i spasim ga”, rekao je Džoni za britanske medije.

Svoju horor priču objavio je na Fejsbuku dobivši za nju više od 15.000 lajkova i prenio ju je cijeli svijet. Majka Samanta i dalje sebi ne može da oprosti što se toliko uspaničila da je pala sa stepenica.

“U najtežem trenutku života ja sam se izgubila. Doživjela sam totalnu blokadu. Unutrašnji kolaps. Dok je suprug vikao da je sin mrtav, samo sam crno vidjela pred očima. Znam da sam ga pitala koji broj hitne pomoći da zovem, a taj broj znaju svi u zemlji, čak i djeca”, rekla je Samanta, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh