Svijet

Filip čekao da avion poleti, pa s djevojkom krenuo u akciju: Nasmijana stjuardesa ih je šokirala reakcijom

Strastveno su vodili ljubav u posljednjem redu.

Filip Majkok i Džema Hip - Ian Leonard/mirror.co.uk

Britanci Filip Majkok (39) i Džema Hip (36) našli su se na sudu pošto su prije dvije godine uhapšeni zbog pijanstva i se*sa u avionu.

Filip i Džema putovali su avio-kompanijom Tomas Kuk na odmor u Tunis. Još prilikom ukrcavanja stjuardese su primijetile da su oboje pripiti, pa su poslije upozorenja da budu mirni obećali da ih niko neće ni primijetiti u posljednjem redu sjedišta.

Međutim, već poslije desetak minuta otkako se avion vinuo u vazduh Džema je skinula gornji dio odjeće, a pijani Filip počeo je da je miluje.

Avion je bio relativno pun, bilo je tu dosta porodica sa djecom, ali u posljednja dva reda nikog osim njih nije bilo. Zato se tu nalazila jedna od stjuardesa koja im se tokom uvoda u akciju nasmiješila i skrenula im pažnju da im to ne pada na pamet.

Filip i Džema nisu je poslušali. Ona mu je sjela u krilo, što je za stjuardesu bio znak da obavijesti pilota o svemu, kao i da izvadi telefon i diskretno snimi “akciju” kako bi to poslije bilo upotrebljeno kao dokaz kršenja pravila.

Par pijanih Britanaca uhapšen je prilikom slijetanja u Tunis i vraćen je kući. Zbog raznoraznih okolnosti kao i epidemije koronavirusa, Filip i Džema su tek ovog marta došli na sud i upravo ovih dana čekaju presudu.

Mediji prenose da bi za pijanstvo i se*s u avionu mogli da dobiju ili po dvije godine zatvora, ili po šest mjeseci uz pet godina uslovno nakon toga, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh