Svijet

Kupio je novi Ferrari za 360.000 eura. Nakon šest sati ostalo je ovo

SAMO šest sati je trajalo druženje s novim Ferrarijem.

Ferari - Polizei Hessen

Točno je toliko trebalo neimenovanom nesretniku da razbije potpuno novi Ferrari od 720 KS. Prema policijskom izvješću, 43-godišnjak je nakon godinu dana čekanja konačno podigao Ferrari F8 Tributo koji je platio barem 360.000 eura. Šest sati kasnije je na autocesti A5 doživio nesreću u kojoj je stradao kompletan prednji dio automobila. prenosi “Index“.

Točno je toliko trebalo neimenovanom nesretniku da razbije potpuno novi Ferrari od 720 KS. Prema policijskom izvješću, 43-godišnjak je nakon godinu dana čekanja konačno podigao Ferrari F8 Tributo koji je platio barem 360.000 eura. Šest sati kasnije je na autocesti A5 doživio nesreću u kojoj je stradao kompletan prednji dio automobila.

A što se automobila tiče, s obzirom na to da je sprijeda neprepoznatljiv, a dobrano je stradalo i podvozje, iće će u otpis.

Ponovimo, elektronika spašava živote, ali nije svemoguća, posebno u bolidu ovakvog kalibra


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh