Svijet

Glumila 9 mjeseci da je trudna kako bi vratila dečka: Samo što je sve ubijedila, napravila je fatalnu grešku

Skovala je plan do najsitnijih detalja.

Džeklin Mekgouen - Facebook

Džeklin Mekgouen (26) iz Škotske pretvarala se punih 9 mjeseci da je trudna kako bi se njen bivši dečko Džejmi Ejtken predomislio i u nekom momentu se pomirio s njom.

Džeklin je prekinula vezu sa Džejmijem u maju 2019. godine a već narednog mjeseca skovala je pakleni plan, kupivši u prodavnici i lažni stomak.

Trećeg mjeseca od “početka trudnoće” Džeklin je počela da šalje poruke bivšem momku u kojima ga je obavještavala da je trudna i da bi bilo lijepo, prije svega zbog budućeg djeteta, da se pomire, prenosi Daily record.

Kako nije reagovao na pokušaje da se pomire, a pretpostavljala je da će tako biti, Džeklin je od “petog mjeseca” počela da nosi po gradu lažni stomak i išla je na ona mjesta na kojima je znala da će je bivši momak vidjeti.

Prije “slučajnog” susreta sa Džejmijem, nabavila je i lažne izvještaje sa ultrazvuka i kao i slike sa skenera na kojima se vidi “njihova beba”. Najdalje je otišla kada je u tom “petom mjesecu trudnoće” kontaktirala Džejmijevu porodicu kako bi ih obavijestila da je trudna, a pojavila se i na poslu kod njegovog rođenog brata, za koga je znala da je simpatiše od prvog dana.

Koliko je razradila plan do najsitnijih detalja govori i podatak da se i na društvenim mrežama hvalila trudnoćom, sve s ciljem da se Džejmi jednom smiluje i primi je nazad, pošto su i živjeli zajedno prije. I svi su joj povjerovali. Čak pomalo i Džejmi, iako je sumnjičavo vrtio glavom pred porodicom.

Tada je napravila fatalnu grešku – Džejmijev brat vidio ju je dva puta u roku od dva dana u kafiću na drugom kraju grada kako ispija piće bez lažnog stomaka.

Nije joj prišao, već ju je posmatrao da vidi šta će biti dalje. Prišla joj je drugarica s kojom se Džeklin kikotala i uvidio je da je sve bila farsa.

Džeklin je na kraju, vidjevši da ništa ne pali zvala Džejmijevu majku uz “potresne” riječi da je pobacila te da je Džejmi, kao otac djeteta dužan da joj isplati 350 eura za troškove boravka u bolnici.

Nije znala da je Džejmijev brat već obavijestio sve da je Džeklin sve vrijeme glumila trudnoću, te je Džejmi krenuo u kontranapad. Tražio je da zajedno odu i vide ginekologa koji je vodio trudnoću, kao i da vidi šta se dogodilo na pobačaju.

Džeklin je “kapitulirala” s lažima poslije nekoliko minuta pritiska bivšeg momka i prijavljena je policiji koja ju je privela zbog uznemiravanja porodice i pokušaja iznude novca, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh