Svijet

Ponovo je uhapšena: Profesorica prije 6 godina osuđena zbog odnosa sa đakom, a sada je otišla još dalje

Tada je prije otkrivanja afere čak proglašena i za profesorica godine.

Elizabet Skrogs - Twitter

Elizabet Skrogs (38) ne miruje. Profesorka iz američke države Džordžije ponovo je uhapšena i to istim povodom kao prije šest godina – zbog se*sa sa maloljetnikom.

Elizabet je 2016., dakle kad su joj bile 32 godine, u srednjoj školi Vitfild u Daltonu stupila u nedozvoljen odnos sa 18-godišnjim momkom. Ko zna da li bi se ikada otkrilo da je u vezi sa momkom da direktor i neki profesori nisu dobili dojavu za aferu, prenosi WRCBTV.com.

Tada se prvo žestoko branila i odbijala je da prizna krivicu, naročito ako se zna da je u Vitfild okrugu 2010. godine proglašena i za profesorku godine. Njen ugled je sa ovom aferom uništen. Elizabet je zabranjeno da se pet godina bavi ovim poslom, pa je početkom prošle godine postala vaspitačica u vrtiću jer joj je to zakon dozvoljavao, u odnosu na školu.

U njemu je upoznala 17-godišnjeg momka koji je svakog popodneva dolazio po mlađeg brata (5). Između njih se razvila “hemija”, te je Elizabet kao i 2016. ponovo krenula da realizuje svoje želje.

Interesantno je da je otac (44) momka i dječaka pokušao da kroz flertove osvoji Skrogsovu, ali nije uspio. Jednostavno, bilo je jasno kao dan da su joj omiljeni u životu mladi momci i ona je ponovo “pala”. I to usred vrtića.

“Prvi poljubac Skrogsova je imala sa starijim bratom dječaka u dvorištu vrtića. Kamera ih je snimila. Potom su otišli u auto”, rekla je direktorka vrtića u Daltonu.

Ispostavilo se da je profesorka sa ovim momkom imala se*sualni odnos najmanje 15 puta, kao i da se on u nju zaljubio. Samim tim, čak je dolazio u policiju kad je uhapšena da moli da je puste i oproste joj, odnosno da ju je on navukao na tajnu vezu.

Profesorka Elizabet Skrogs svakako će ući u registar pedofila u SAD a najvjerovatnije će dobiti i zatvorsku kaznu u trajanju od najmanje dvije godine.

Što se tiče dalje karijere u prosvjeti i obrazovanju djece, na nju posle ovog odmah da zaboravi, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh