Svijet

Pedofil (86) polno uznemiravao djevojčicu (10): Riječi njegove porodice zgrozile su cijeli svijet

Odluka suda takođe je nevjerovatna.

Teofil Kontreras - Wichita County Jail

Porodica osumnjičenog pedofila Teofila Kontrerasa (86), koji se sumnjiči da je se*sualno uznemiravao desetogodišnju djevojčicu koju je svojevremeno čuvao, branila ga je ističući da mu djevojčica nije u krvnom srodstvu, bez obzira na pedofiliju, piše Dejli mejl.

Takođe su zatražili da bude pušten iz pritvora uz kauciju.

Kontreras iz Vičite (Teksas) pojavio se u srijedu na suđenju zbog tvrdnji da je slao poruke djevojčici, tražeći od nje go*išave fotografije, a njegovo uznemiravanje je trajalo od kada je ona imala 8 godina.

Žrtva je rekla detetktivima da ju je Kontreras više puta zlostavljao dok je posjećivala njegovu kuću, gdje je on navodno brinuo o njoj.

Roditelji djevojčice ugledali su zgražavajuće poruke u njenom telefonu, nakon čega ih je Kontreras preklinjao za oproštaj, navodeći da se to više nikad neće ponoviti.

On je, međutim, uhapšen u januaru i optužen po pet tačaka teškog se*sualnog uznemiravanja djeteta.

Jedan od članova Kontrerasove porodice kazao je pred sudom da treba da bude oslobođen uz kauciju i da mu djevojčica nije u krvnom srdostvu, za šta je tvrdio da umanjuje Teofilovo nedjelo.

Takođe, jedna od njegovih kćerki koja živi u Merilendu rekla je da njen otac ne bi predstavljao opasnost po djecu ukoliko bi bio na slobodi, a zamolila je sud da mu ukine zabranu posjedovanja oružja jer, kako kaže, živi u opasnom dijelu grada.

Sa druge strane, Kontrerasov sin je svjestan nedjela koje je počinio njegov otac, rekavši da bi i te kako predstavljao opasnost po djecu ukoliko bi bio na slobodi.

Uprkos argumentima i utvrđivanju činjenica, Kontreras je pušten uz kauciju, ali ne smije da se udaljava od kuće, niti da posjeduje oružje, piše “Objektiv“.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh