Svijet

Drama na aerodromu: Žena zaspala otvorenih očiju, niko nije uspio da je probudi – pozvana i policija

Svi su mislili da je preminula.

Spavanje - Ilustracija / Pixabay/Pexels

Laura Brenen iz Škotske ima veliki problem u životu. Navikla je da spava otvorenih usta ali i očiju, što često jako zbunjuje ljude oko nje.

I sama priznaje da je, kad je vidjela svoje slike koje su nekoliko puta napravili njeni prijatelji, pomislila da izgleda kao da je umrla. Jer, povrh svega spava veoma, veoma čvrsto.

Lauri se prije dva mjeseca dogodio neobičan slučaj na jednom aerodromu. Zbog posla je putovala malo dalje, pa je zbog ozbiljne razlike u vremenu umor stigao na najgorem mjestu – pred ukrcavanje.

Na TikToku je otkrila da se prije ulaska u avion sklupčala u ćošku malo da odrijema, ali je zaspala nevjerovatno čvrsto. I otvorenih očiju.

Jedan putnik prišao joj je i probao da je probudi ali nije uspio. Onda i drugi. Pa, treći. Na kraju i osoblje aerodroma. U nekom trenutku trgla se i zatekla bar 7-8 osoba iznad sebe, uključujući i policajca.

“Čula sam samo kako neko viče ‘ne brinite, živa je, sve je u redu’. Imam užasnu naviku da spavam sa otvorenim i poluotvorenim očima i to datira još od fakulteta. Mnoge ljude je prestravilo, vjerujte mi”, ispričala je Laura, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh