Svijet

Mačka zaspala na glavi bebe i ugušila je, nije joj bilo pomoći

Četvoromesečna beba preminula je u gradu Ostrogu u Ukrajini, nakon što se mačka popela u kolica i zaspala na njenoj glavici.

Mačka - Srbija Danas

Tragedija se dogodila 8. marta, a javnost je o tome izvijestila službe Hitne pomoći na svojoj Fejsbuk stranici, prenosi “Telegraf“.

– Dobili smo poziv u 15.19 časova da je bebi hitno potrebna medicinska pomoć. Naš tim je bio na licu mjesta u 15:26, ali djetetu nije bilo pomoći. Otac je pokušavao da oživi dječačića masirajući mu srce – naveli su iz Hitne pomoći.

Prema riječima majke nesrećnog dječaka, beba je bila u kolicima kada se mačka popela unutra i ugnjezdila se pored djeteta. Kada je majka došla da provjeri bebu, primijetila je da dijete ne diše.

Ljekari su pokušavali na licu mjesta da ožive dijete i brzo su bebu transportovali u bolnicu. Dječaku, nažalost nije bilo spasa.

Slučaj je prijavljen policiji.

? Кіт спав на обличчі в 4-місячної дитини

?? Сьогодні, 8 березня, о 15:19 на лінію 103 надійшов виклик про те, що в…

Objavljuje Рівненський обласний центр екстреної медичної допомогиPonedjeljak, 8. ožujka 2021.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh