Svijet

Jeziv zločin: Muškarac izbo na smrt nepokretnu suprugu – Policija ostala u šoku kad su čuli kako se brani

Ovaj nesvakidašnji krvavi pir dogodio se početkom prošle godine.

Švicarska policija - Ilustracija/Fokus.ba

Sud u Ženevi narednih dana saslušat će dvadesetosmogodišnjeg Albanca koji je u tom gradu na svirep način sa više od 60 uboda nožem usmrtio svoju nepokretnu suprugu (55) koja je patila od hemiplegije.

Žrtva je monstruozno ubijena sa više od 60 uboda nožem u tijelo, a ovog mjeseca održat će se i suđenje osumnjičenom, koje će otkriti neke nove, nepoznate detalje ovog zločina.

Ovaj nesvakidašnji krvavi pir dogodio se početkom prošle godine, a Albanac je odmah pobjegao iz zemlje kod svog sunarodnika u Italiju, međutim policija ga je uhvatila svega 24 časa nakon počinjenog zločina.

Iako osumnjičeni ne poriče zločin, on tvrdi da se ničega ne sjeća, da je izgubio pamćenje i da je u tim trenucima bio u sluđenom stanju.

Takođe, pokušao je alibi da pronađe u tome da je drogiran protiv svoje volje, pošto je njegova bolesna supruga prema navodima patila od narkomanije, prenosi “Dnevno“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh