Svijet

Britanci bijesni zbog intervjua: ‘Ovo je sramotna izdaja kraljice’

Harry želi da Amerika i ostatak svijeta mrze njegovu vlastitu obitelj, monarhiju i njegovu državu. Od Meghan sam očekivao ovakvo opako i destruktivno sebično ponašanje, napisao je voditelj Pierce Morgan

Meghan i Harry - Screensho

Princ Harry (36) i Meghan Markle (39) zaintrigirali su svijet nakon dugoočekivanog intervjua koji su dali voditeljici Oprah Winfrey (67). Odjeknuo je u cijelom svijetu, no u Velikoj Britaniji izazvali su najveće reakcije.

Neki su se toliko naljutili te traže da se paru ukinu titule. Tvrde kako su pokazali veliko nepoštovanje prema kraljici Elizabeti (94). Između ostalih, oglasio se britanski voditelj Pierce Morgan (55), koji je Meghan i Harryja često kritizirao.

– Ovaj je intervju sramotna izdaja kraljice i kraljevske obitelji. Očekivao sam ovakvo opako i destruktivno sebično ponašanje od Meghan Markle, ali da joj Harry dopušta da ovako govori o njegovoj obitelji i monarhiji je sramotno – napisao je Morgan na Twitteru pa dodao:

– Harry želi da Amerika i ostatak svijeta mrze njegovu vlastitu obitelj, monarhiju i njegovu državu. Predlažem da pričekamo da žrtve divljanja njegove žene odgovore prije nego što počnu s mržnjom.

Pierce je istaknuo kako su Harry i Meghan blatili kraljicu, a istovremeno su se pravili da je podržavaju.

– Sve su to radili dok je njen 99-godišnji suprug Philip ozbiljno bolestan i leži u bolnici. To je vrijedno prijezira – zaključio je voditelj.

No to nije bilo sve. Oglasili su se i brojni drugi Britanci na društvenim mrežama. prenosi “24sata“.

– Nadam se da će kraljica uzeti Meghan i Harryju sve titule koje im je dala prije tri godine. Meghan se ne zna ponašati i ne zaslužuje imati veze s kraljevskom obitelji – neki su od komentara na Twitteru.

– Je li to Meghan upravo nazvala kraljevsku obitelj rasistima? Ona pokušava napraviti problem s ovim intervjuom, a radi se o Harryjevoj obitelji. Osobno, mislim da bi Meghan i Harryju trebalo oduzeti titule. Otišli su predaleko s ovim – dodao je drugi korisnik društvene mreže.

Većina njih oštro je kritizirala istup Harryja i Meghan i smatraju kako bi im trebalo oduzeti titule. Naročito su se ‘okomili’ na Meghan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh