Svijet

Dječak u SAD-u upucao i ubio lopova koji je htio opljačkati njegovu baku

DVANAESTOGODIŠNJI dječak upucao je i ubio jednog od provalnika koji su upali u stan u Sjevernoj Karolini, priopćila je jučer lokalna policija.

Policija - Ilustracija / Flickr.com

Policijski službenici iz postaje Goldsboro reagirali su u subotu nešto prije 1 ujutro na dojavu o pucnjavi u ulici South William. Priopćili su kako su dvije maskirane osobe provalile u stan, tražile novac i upucale jednu stariju osobu. Radilo se o Lindi Ellis (73), koju je član obitelji identificirao kao dječakovu baku.

Dječak je pucao na uljeze, natjeravši ih u bijeg, piše NBC News.

Provalnik preminuo u bolnici, baka je preživjela
Policija je priopćila da je pronašla jednog od lopova, Khalila Herringa (19), blizu obližnjeg raskrižja s ranom od metka. Herring i Ellis odvedeni su u bolnicu, gdje je Herring proglašen mrtvim. Baka Ellis je hospitalizirana s ozljedama koje nisu opasne po život, prenosi “Index“.

Drugi provalnik je za sada još uvijek u bijegu, priopćili su iz policije.

Ne očekuje se da će protiv dječaka biti podignuta optužnica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh