Svijet

Strašan sudar na cesti na planini: Nakon kontakta oba vozila završila u provaliji

Kamera postavljena u jednom vozilu, zabilježila je zaista strašan sudar koji se dogodio na planinskoj cesti u američkoj saveznoj državi Utah, u blizini grada Salt Lake Cityja.

Sudar na planini - Screenshot

U pitanju je cesta koja vodi do kanjona Big Cottonwood, udaljenog 20-tak kilometara od spomenutog grada.

Prema onome što se vidi na snimku, odnosno na tzv. tajmeru, incident se dogodio u četvrtak 25.01. ove godine, a mediji javljaju da se sve zbilo oko oko 13:30 sati.

Sudarili su se pickup, čiji je vozač očito izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku, i manji putnički automobil marke “Subaru” koji je nailazio iz suprotnog pravca.

Oba vozila su nakon kontakta završila u provaliji od blizu 15 metara i zaustavila se u potoku.

Kako javljaju lokalni mediji, jedna osoba je završila s teškim povredama u bolnici.

Nekoliko sati je prošlo dok nisu i vozila izvučena, prenosi portal “Doznajemo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh