Svijet

Kamala Haris tokom intervjua otkrila DETALJ koji ni njen suprug nije znao: Prije prvog sastanka uradila nešto što mnoge žene čine

Kamala Haris sutra zvanično preuzima funkciju potpredsednice Amerike, na njen uspeh veoma je ponosan suprug Dag Emhof koji je tokom nedavnog zajedničkog intervjua saznao nepoznati detalj iz njihove veze.

Kamala Haris Douglas Emhoff --Slobodna-Bosna

Buduća potpredsednica SAD Kamala Haris i Dag Emhof gostovali su u emisiji Džejn Poli “Sunday Morning” na “Si-bi-siju”, a voditeljka ih je baš iznenadila jednim pitanjem.

Veza ovog para počela je 2013. a venčanje se dogodilo godinu dana kasnije. Sve je počelo na sastanku “na slijepo”.

“Kada su vam prijatelji ugovorili sastanaka, rekli su vam da ne guglate Daga. Totalno ste ga “proguglali”, je li tako?”, pitala je Džejn Kamalu koja je odgovorila: “Ha ha ha ha, niko me još nije pitao ovo”.

Dag se nadovezao: “Oh, ovo je otkriće!” da bi Kamala zatim dodala: “Da, guglala sam o njemu”.

Suprug Kamale Haris nije mogao da sakrije koliko je bio iznenađen nakon ovog saznanja. A ona je kasnije baš ovaj deo intervju objavila na svom Instagram profilu i izazvala oduševljenje pratilaca. prenosi “Zena Blic“.

Kamala se nedavno pojavila u američkom “Vogu” što je bio omaž njenim studentskim danima. Između ostalog, pozirala je u ružičastoj i zelenoj boji – tradicionalnim bojama sestrinstva “Alpha Kappa Alpha” čiji član je bila. Mnogi su kritikovali njene fotografije u ovom časopisu tvrdeći da je ona na njima “previše izbijeljena”.

Novoizabrana potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris dala je juče ostavku na funkciju senatorke Kalifornije. Pisanu ostavku na poziciju senatorke podnijela je guverneru Kalifornije Gavinu Njusomu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh