Svijet

Sve je gotovo? Da li je ovo i definitivni dokaz da i Melanija uskoro napušta Trumpa?

Prva dama SAD Melania Trump (50) je čini se dala još jedan dokaz da više ne podržava svoga supruga, odlazećeg američkog predsjednika Donalda Trumpa (74).

Donald Trump i Melania Trump - Usmagazine.com

Izjavila je da je razočarana upadom pristalica republikanskog lidera u Kongres.

U postu objavljenom na blogu Bijele kuće, Melania Trump dala je komentar na nasilje koje je uslijedilo nakon što su Trumpove prije nekoliko dana upale u Kapitol, u sklopu kojeg su Zastupnički dom i Senat, što je rezultiralo smrću pet osoba.

Razočarana sam i očajna zbog onoga što se dogodilo. Naša nacija treba se oporaviti civilnim metodama. U tom pogledu se ne bi trebala napraviti greška. Najoštrije osuđujem nasilje koje se dogodilo u Kongresu. Nasilje nikada nije prihvatljivo – izjavila je Melania.

Donalda Trumpa su mnogi osudili zbog poticanja svojih pristalica da upadnu u Kongres i pokušaju da onemoguće potvrđivanje pobjede Joea Bidena na predsjedničkim izborim, prenosi “Doznajemo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh