Svijet

Alex Jones: Biden će biti maknut na ovaj ili onaj način

LEX JONES, najpoznatiji američki teoretičar zavjera i desničar, poručio je da će Joe Biden biti “maknut” iz ureda predsjednika “na ovaj ili onaj način”.

Alex Jones - The Guardian

Jones je govorio na protrumpovskom skupu za vikend te izabranog predsjednika SAD-a nazvao “hodajućim zombijem”.

Tijekom govora na skupu u Washingtonu, odnosno prosvjedu Trumpovih simpatizera koji smatraju da je aktualni predsjednik pokraden, Jones je istaknuo da je Trump “najbolji predsjednik kojeg je zemlja ikad imala”.

“Nećemo podržati sotonske pedofile i globaliste novog svjetskog poretka”

“Nikad nećemo podržati sotonske pedofile, globaliste novog svjetskog poretka i njihovog mrtvohodajućeg, oživljenog leša Joea Bidena, i nikad ga nećemo priznati. Predsjednik Trump nema nikakve veze s Rusima. Nema dokaza o toj povezanosti. Četiri godine istrage. Što se Bidenovih i Rusije tiče, ta istraga se otvorila i zatvorila”, poručio je Jones pa nastavio:

“Dakle, ne znam tko će u Bijelu kuću za 38 dana, ali znam ovo – Joe Biden je globalist i Joe Biden će biti maknut na ovaj ili onaj način”, kazao je Jones.

Optužbe na račun Bidenovog sina

Jones se pritom referirao na optužbe na račun Bidenovog sina Huntera koji je umiješan u međunarodnu korupciju.

Prošli je tjedan otkriveno da je Hunter trenutno pod istragom Ministarstva pravosuđa. Američko odvjetništvo u Delawareu najavilo je da će pokrenuti istragu o poreznim poslovima sina novoizabranog predsjednika.

Hunter je izdao priopćenje u kojem kaže da stvar shvaća ozbiljno i da će surađivati s vlastima tijekom njihovih istraga.

“Jučer sam prvi put saznao da je američko odvjetništvo u Delawareu obavijestilo mog pravnog savjetnika, također jučer, da istražuju moje porezne poslove”, rekao je Biden u izjavi, prenosi “Index“.

“Ovu stvar shvaćam vrlo ozbiljno, ali uvjeren sam da će profesionalni i objektivni pregled tih stvari pokazati da sam svoje poslove rješavao legalno i primjereno, uključujući i korist profesionalnih poreznih savjetnika.”

Bidenov najstariji sin iz prvog braka, Beau, bio je nekoć odvjetnik u Delawareu.

Javila se i Kamala Harris
Tranzicijski tim Joea Bidena i potpredsjednice Kamale Harris također je izdao priopćenje.

“Novoizabrani predsjednik Biden duboko je ponosan na svog sina koji se borio kroz teške izazove, uključujući i okrutne osobne napade posljednjih mjeseci, da bi se pokazao sve snažnijim”, navodi s

Ankete kažu da je Biden popularniji nego što je Trump bio u protekle četiri godine
No unatoč pozivima onih koji još uvijek vjeruju da je Trump trebao pobijediti na izborima prošlog mjeseca, nedavno je otkriveno da je Biden već popularniji među američkim građanima nego što je Trump bio tijekom posljednje četiri godine svog predsjedništva.

Nova anketa Gallupa pokazala je da Bidena trenutno podržava 55 posto Amerikanaca, dok njih 41 posto ne. Ista anketa predsjedniku Donaldu Trumpu daje 42 posto podrške, a 57 posto ispitanika ga ne podržava.

CNN piše da je Bidenov trenutni rejting sličan onome Baracka Obame iz drugog mandata 2013. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh