Svijet

Melania i Trump iz Bijele kuće sele u najraskošniju vilu na Floridi: Zamantat će vam se od luksuznih detalja

Uprkos teško prihvaćenom porazu na američkim izborima, Donald se nadovno raduje novom životu koji ga čeka na sunčanoj Floridi.

Melania i Donald Trump - Twitter

Na ovom mjestu uijvek je imao najsradačniji doček, veliki krug prijatelja i jednostavno osjeća se svoj na svome.

Kada Donald Tramp zvanično preda svoju titulu novoizabranom američkom predsedniku Džo Bajdenu, tada će sa svojom suprugom Melanijom i sinom Baronom morati da se iseli iz Bijele kuće.

Strani mediji prenose kako je slavna porodica odlučila da novi život započne na jugu zemlje, na sunčanoj Floridi.

Prema pisanju magazina People, Donald, Melania i njihov sin Baron preseliće se na svoju rezidenciju Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi, a radovi na vili, i navodno su već počeli. Ova vila je nekada pripadala uspješnoj biznismenki Maržori Meriveder Post, a za potrebe porodice Tramp će se dodatno proširiti i preurediti.

Radnici vrijedno rade kako bi rezidencija bila što modernija i primjerenija za porodični život kada Tramp i zvanično siđe sa političke dužnosti.

Poznato je da na Floridi ima najveći krug simpatizera, više nego na bilo kom mjestu na zemlji, tamo ga bukvalno dočekuju kao da je član kraljevske porodice.

Sa odlukom supruga, navodno saglasna je i Melanija, koja je već počela da razgledava škole za svog jedinca.

“Oni žele da svoj novi dom učine toplijim, modernijim i prijatnijim za život. Melanija i Donald imaju ponovo zasebne sobe’, rekao je dobro upućeni izvor za američki magazin, dodavši da porodica neće u ovoj kući biti tokom ljeta, jer su u tom periodu godine na Floridi nepodnošljive vrućine. Tada će možda prostor zamijeniti nekom od svojih drugih nekretnina koje imaju po Americi”, kaže izvor, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh