Svijet

Stariji bračni par umro u istom trenutku od korone, bili su u braku 47 godina

Umrli su zajedno u bolnici u istom minutu

Posljedice koronavirusa - Tanjug / AP

Patricija i Lesli MekVoters proveli su zajedno 47 godina. Osnovali su porodicu, podigli decu na noge, čuvali unučad i praunučad. Prošle nedelje umrli su od posledica zaraze covidom-19 unutar istog minuta.

– Doslovno su sve radili zajedno. Mada nas je teško pogodila njihova smrt, sada kada razmislim to nije toliko iznenađujuće jer su sve vreme bili zajedno – rekla je Džoana Sisk, jedna od njihove dve ćerke.

MekVotersi su među 268.087 ljudi koji su u SAD-u umrli od koronavirusa. A kako broj hospitalizacija stalno doseže nove maksimume, stručnjaci su zabrinuti da će uslediti još značajno veći broj smrtnih slučajeva, piše CNN.

Kada se Patricija zarazila koronavirusom, otišla je u bolnicu, ali su je oni poslali kući i rekli da se samoizoluje. Mada se osećala prilično loše, nakon 35 godina rada kao medicinska sestra nije preispitivala odluku lekara.

Sledeće nedelje i Patricija i Lesli završili su u bolnici, bilo im je toliko loše da ih je odvezla hitna pomoć. U bolnici su bili nedelju dana, a zatim su preminuli u istoj minuti, prema svedočenju medicinskih sestara, prenosi srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh