Svijet

Monstruozno ubistvo – Muškarac odsjekao glavu djetetu (6) dok mu se majka porađala u bolnici

Jedan muškarac u Rusiji uhapšen zbog sumnje da je ubio i odsjekao glavu dječaku (6) kuhinjskim nožem. Za to vrijeme se dječakova majka bila u bolnici, gdje se po šesti put prođala.

Monstruozno ubistvo - Screenshot

Mediji prenose da se dječakova majka (36) porađala, a da je za to vrijeme njenog sina u porodičnoj kući u gradu Engeljs trebao da pazi Sergej Podgornov (47).

Kada se dječakov očuh Mihail Grušin (33) vratio kući, zatekao je stravičan prizor. U kuhinji je pronašao obezglavljeno tijelo mališana.

Policija je privela Podgornova, a on je prvobitno rekao da se ne sjeća da je djetetu odsjekao glavu. Potom je ispričao kako se odigrao zločin.

Izašao sam na trem ispred kuće i zapalio cigaretu. Kada sam se vratio nazad, popio sam još jednu čašu pića i onda sam shvatio šta sam uradio. Izašao sam napolje da sačekam policiju – ispričao je Podgornov koji je po svemu sudeći bio pod uticajem droge i alkohola.

Dječakova starija sestra, Arina Kuznjecova (15) kazala je da je mališan bio peto dijete u porodici, prenosi britanski San.

Elena je za stravičan zločin saznala u porodilištu. Predstavnici vlasti su pokušali da govore sa njom u vezi sa sahranom njenog sina, ali im nije bilo dozvoljeno da uđu u ustanovu zbog mjera protiv korona virusa.

Osumnjičenom za ubistvo prijeti zatvorska kazna od 15 godina, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh