Svijet

Fotografija koja je rasplakala milione: Djed i unuk dijele ožiljke od operacije srca

Njih dvojica imaju neopisivu povezanost

James O'Leary - Facebok

Dede i njihovi unicu često imaju posebnu povezanost, ali ova priča o Džimu Simpsonu (Jim Simpson) i njegovom unuku Džejmsu Oleriju (James O’Leary)) je rasplakala milione.

Naime, njihova poveznica jeste što obojica imaju identične ožiljke od operacije srca. Njih dvojica su imali operacije srca istog datuma, sa razmakom od osam godina.

Larkin Oleri, Džejmsova mama i kćerka Džima, je objavila fotografije od prije nekoliko godina i upravo zbog pozadine ove priče, ove fotografije su postale hit na društvenim mrežama, piše GMA.

– Ove fotografije mnogo mi znače iz nekoliko bitnih razloga. Prvenstveno jer su u mom životu postojala dva trenutka kada nisam znala da li će mi otac preživjeti i da li će mi sin preživjeti. Ove fotografije pokazuju pobjedu i snagu. Također, može se i vidjeti neopisivo jaka povezanost koju imaju moj otac i sin – kazala je Larkin u jednom intervjuu.

Sunday smiles!
.
.
.
My favorite pictures I will always cherish forever. My sweet son and my amazing dad have always…

Objavljuje Common Ground SocietyNedjelja, 15. studenoga 2020.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh