Svijet

Trump i dalje osporava izborne rezultate

Američki predsjednik Donald Trump ne odustaje od tvrdnji o izbornoj prevari, a njegova kampanja traži nova prebrojavanja glasova u nekim državama.

Donald Trump - Twitter

Iako se ne pojavljuje u javnosti, Tramp nastavlja da nezadovoljstvo izražava na Twitteru iznoseći neutemeljene tvrdnje o izbornoj prevari, prenosi Rojters.

Zvaničnici u Viskonsinu kao i u Džordžiji, rekli su da novo prebrojavanje glasova u tim državama neće poništiti rezultat izbora po kojima je Džo Bajden pobijedio.

Tramp takođe osporava rezultate i u Mičigenu. Danas je tvrdio da je broj glasova prebrojanih u Detroitu, uporištu demokrata i najvećem gradu u Mičigenu, veći od broja stanovnika.

U Detroitu ima mnogo više glasova nego ljudi. Ništa ne može da opravda ogromnu prevaru. Pobjeđujem u Mičigenu“, naveo je on na Twitteru, piše “Tanjug”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh