Svijet

Čarobni izlazak Sunca nad New Yorkom

Svi oni koji su ustali rano u New Yorku imali su priliku da šetaju pored rijeke Hudson i uživaju u veličanstvenom izlasku Sunca

Izlazak Sunca je oduvijek bio romantičan i često vrlo fascinantan događaj zbog čega se fotografi trude da načine što bolji snimak u trenucima kada sunčeve zrake obasjavaju krajolik.

Fotoreporter Anadolu Agency (AA) je u pravom trenutku zabilježio fotografije izlaska Sunca nad Manhattanom u New Yorku.

Svi oni koji su ustali rano u New Yorku imali su priliku da šetaju pored rijeke Hudson i uživaju u veličanstvenom izlasku Sunca.

Također, mogli su se vidjeti i ranoranioci koji su lijepo vrijeme za vikend iskoristili za jutarnje vježbe i rekreaciju, poput vožnje biciklom ili trčanja.

New York je najveći grad po broju stanovnika u Sjedinjenim Američkim Državama. Čini ga pet gradskih oblasti Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx i Staten Island.

U tih pet oblasti živi oko osam miliona stanovnika, dok u centralnom dijelu metropleksa grada žive 22 miliona stanovnika. New York je grad sa raznolikom strukturom stanovništva, brojnim kulturnim sadržajima i velikim političkim i ekonomskim značajem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh