Svijet

Trump ne odustaje, objavljuje tvit za tvitom i poručuje: Pobijedit ćemo!

Donald Trump i dalje ne prestaje ponavljati da je na izborima došlo do masovne prevare. Danas je objavio niz tvitova u kojima govori o zlouporabi brojanja glasova i napominje kako će pobijediti.

Donald Trump - Nymag.com

Izborni stožer američkoga predsjednika Donalda Trumpa u ponedjeljak je podnio tužbu na saveznom sudu u Pennsylvaniji kako bi se dužnosnike te države spriječilo da potvrde pobjedu Joea Bidena, prenosi “N1”.

O tome što misli o cijelom procesu, Trump kao i obično dijeli s pratiteljima na Twitteru. Tako je danas imao niz objava od kojih je dio pisan velikim slovima.


“Jako napredujemo! Rezultati će početi stizati idući tjedan. Učinite Ameriku opet velikom”, napisao je u jednoj objavi, a u sljedećoj dodao:

“Pobijedit ćemo!”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh