Svijet

Mediji: Donald Tramp izgubio izbore, a možda će i suprugu?

Prema navodima insajdera, prva dama SAD Melanija Tramp “odbrojava minute” i planira da ostavi svog supruga Donalda Trampa nakon što mu istekne predsjednički mandat.

Trump, Melanija i sin - Tanjug

Kako su američki mediji više puta pisali, Melanija Tramp nije zadovoljna svojim brakom sa predsjednikom SAD. Navodno je i zaplakala kada je stigla vijest da je Donald Tramp pobijedio na izborima 2016. godine.

“Nikada nije mislila da će pobijediti”, rekla je jedna njena prijateljica.

Pet mjeseci je čekala da se preseli iz Njujorka u Vašington, navodno zato što je njihov sin Baron “trebalo da završi školu”, prenosi “RTS“.

Međutim, njena bivša saradica Stefani Volkof tvrdila je da je Melanija u tom periodu uspjela da promijeni bračni ugovor po kojem će njihov sin dobiti podjednak udio u Trampovom bogatstvu.

Ona je takođe tvrdila da predsjednički par spava u odvojenim sobama i da se radi o ugovoru iz koristi.

Sada i bivša saradnica Bele kuće Omarosa Manigolt Njuman rekla za britanski Dejli mejl da je 15-godišnji brak gotov i da “Melanija odbrojava svaki minut mandata da bi mogla da se razvede”.

“Da je pokušala da ga napusti dok je još predsjednik, on bi pronašao način da je kazni”, rekla je Omarosa za britanski list.

Uprkos medijskim navodima i spekulacijama, prva dama SAD kaže da ima odličan odnos sa svojim suprugom. On, sa druge strane, tvrdi da se oni nikada ne svađaju.

Predbračni ugovor Donalda Trampa sa njegovom drugom suprugom Marlom Mejpls je sprječava od objavljivanja knjiga ili davanja intervjua u kojima bi ga eventualno kritikovala.

Advokatica Kristina Previt objašnjava da je vrlo vjerovatno da je i Melanija pristala na slične uslove.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh